Zermelo Academy

← Terug naar overzicht

Keuzeroosters en maatwerkleerlingen

In deze cursus wordt het roosteren met keuzelessen en het roosteren van maatwerkleerlingen uitgebreid behandeld. De cursus omvat zowel het aansturen van de roosterautomaten voor het inroosteren van keuzelessen alsook het verwerken en roosteren van leerlingen die (extra) vakken willen volgen, al-of-niet op een ander niveau. Voorafgaand krijgt u te zien hoe u een en ander in de roostervoorbereiding verwerkt.

De cursus is gericht op de schoolfunctie roostermaker. De roostermaker leert hoe om te gaan met keuzelessen en maatwerkleerlingen in het (basis)rooster in de desktop.

De werking van het inschrijfproces, wat volgt op een rooster met keuzemogelijkheden voor leerlingen, wordt apart behandeld in de cursus maatwerkcoördinator.

Inhoud

  • Portal: Het plannen en formeren van keuzelessen
  • Desktop: Randvoorwaarden voor keuzelessen
  • Desktop: Roosteren met keuzelessen
  • Portal: Vakken op hoger en lager niveau toekennen aan leerlingen
  • Desktop: Downloaden van keuzelessen en keuzepakketten Desktop: Indelen van leerlingen met vakken buiten het reguliere pakket

 

IngangseisGevorderde Zermelo gebruikers
Lengte1 dag
Tijd 10.00u tot 16.00u
DoelgroepErvaren Zermelo roostermakers
Kosten€ 350

Inschrijven

Op afstand

27-05-2021

3 van 8 plaatsen beschikbaar

Heeft u interesse in deze cursus of activiteit maar zit er geen geschikte plaats of datum voor u bij? Stuur dan een mailtje naar cursus@zermelo.nl.