Zermelo Academy

← Terug naar overzicht

Portalbeheer

U maakt kennis met de functionaliteiten van het portal en kunt na het volgen van de cursus een nieuw schooljaar inrichten, onderhouden en de roostervoorbereiding uitvoeren. In het portal wordt aan de hand van prognoses, de lessentabel en de vakkenpakketten van leerlingen het aantal geplande groepen en lessen voor een schooljaar bepaald. Ook vindt de lessenverdeling in het portal plaats. Hier verzamelen we alle gegevens die de roostermaker later kan downloaden in de desktop.

Na de cursus heeft u de kennis om gebruikers van het portal binnen uw eigen school te ondersteunen. U kunt dan denken aan teamleiders, mentoren, sectieleiders en de leerlingenadministratie.

Het inrichten van keuzeformulieren (module decaan) en de formatie maakt geen deel uit van deze cursus.

IngangseisAlgemene computervaardigheden
Lengte3 dagen
Tijd 10.00u tot 16.00u
StudiebelastingBuiten de cursusdagen dient u rekening te houden met minimaal een extra dag oefening en herhaling
DoelgroepApplicatiebeheerders en roostermakers die voor het eerst met het Zermelo portal gaan werken, mogelijk ook interessant voor andere personen binnen uw organisatie die veel met het portal werken
Kosten€ 1050

Inschrijven

Op afstand

08-04-2021
14-04-2021
21-04-2021

7 van 8 plaatsen beschikbaar

Heeft u interesse in deze cursus of activiteit maar zit er geen geschikte plaats of datum voor u bij? Stuur dan een mailtje naar cursus@zermelo.nl.