Zermelo Academy

← Terug naar overzicht

Formatie

De tweedaagse cursus Formatie behandelt het maken en beheren van de formatieplanning in het portal van Zermelo. De onderwijsvraag, de inzet van docenten voor lessen en taken en het berekenen van uw plan van inzet worden uitgelegd. De onderwijsvraag is het resultaat van prognoses en vakkenpakketten van leerlingen. Dit leidt tot een aantal te plannen groepen en lessen. De inzet van docenten wordt bepaald door aanstellingen en verloven. Taken en de inzet van het persoonlijk budget spelen hierbij natuurlijk ook een rol. Ook wordt vastgelegd hoeveel lessen een docent gaat geven in een sectie en uiteindelijk worden de docenten aan de lessen gekoppeld. De formatiekaart wordt berekend. Ook zal er aandacht zijn voor de bewaking van het formatieproces in het portal.

Als voorbereiding voor de eerste dag van deze cursus vragen wij u een filmpje over portaltechnieken te bekijken en de formatiegegevens van uw school te verzamelen zodat u deze tijdens de cursus kunt gebruiken. Geschatte tijdsduur van de voorbereiding is een half uur.

Op dag één van de cursus ligt het accent op de personele kant van de formatie en op dag twee gaat het om het samenbrengen van de onderwijsvraag en het onderwijsaanbod.

IngangseisAlgemene computervaardigheden en kennis van de formatie van uw school
Lengte2 dagen
Tijd 10.00u tot 16.00u
StudiebelastingBuiten de cursusdagen dient u rekening te houden met minimaal een extra dag oefening en herhaling
DoelgroepFormatiebeheerders
Kosten€ 700

Inschrijven

Leiden

04-11-2021
18-11-2021

7 van 8 plaatsen beschikbaar

Deventer

02-11-2021
16-11-2021

7 van 8 plaatsen beschikbaar

Eindhoven

11-11-2021
25-11-2021

8 van 8 plaatsen beschikbaar

Heeft u interesse in deze cursus of activiteit maar zit er geen geschikte plaats of datum voor u bij? Stuur dan een mailtje naar cursus@zermelo.nl.