Zermelo Academy

← Terug naar overzicht

Formatie

De tweedaagse cursus Formatie behandelt het maken en beheren van de formatieplanning in het portal van Zermelo. De onderwijsvraag, de inzet van docenten voor lessen en taken en het berekenen van uw plan van inzet worden uitgelegd. De onderwijsvraag is het resultaat van prognoses en vakkenpakketten van leerlingen. Dit leidt tot een aantal te plannen groepen en lessen. De inzet van docenten wordt bepaald door aanstellingen en verloven. Taken en de inzet van het persoonlijk budget spelen hierbij natuurlijk ook een rol. Ook wordt vastgelegd hoeveel lessen een docent gaat geven in een sectie en uiteindelijk worden de docenten aan de lessen gekoppeld. De formatiekaart wordt berekend. Ook zal er aandacht zijn voor de bewaking van het formatieproces in het portal.

Op dag één van de cursus ligt het accent op de personele kant van de formatie en op dag twee gaat het om het samenbrengen van de onderwijsvraag en het onderwijsaanbod.

IngangseisAlgemene computervaardigheden en kennis van de formatie van uw school
Lengte2 dagen
Tijd 10.00u tot 16.00u
StudiebelastingBuiten de cursusdagen dient u rekening te houden met minimaal een extra dag oefening en herhaling
DoelgroepFormatiebeheerders
Kosten€ 700

Inschrijven

Op afstand

08-12-2020
14-12-2020

8 van 8 plaatsen beschikbaar

Heeft u interesse in deze cursus of activiteit maar zit er geen geschikte plaats of datum voor u bij? Stuur dan een mailtje naar cursus@zermelo.nl.