Zermelo Academy

← Terug naar overzicht

Maatwerkcoördinator

In deze cursus laten we zien hoe u als maatwerkcoördinator de regie voert als het gaat om keuzelessen. U leert hoe u inschrijfprocedures maakt voor leerlingen en hoe u zicht houdt op de inschrijvingen. In het Zermelo Portal heeft u het beheer over de inschrijvingen en kunt u desgewenst de keuze van de leerling overrulen. In de statistieken ziet u bij welke leerling(en) sturing bij de keuzes nodig is. Binnen de school kunt u het aanspreekpunt zijn voor docenten en leerlingen als het om keuzelessen gaat.

In de cursus leert u hoe u gebruik kunt maken van de diverse instellingen aan de hand van praktische voorbeelden en ziet u direct wat voor effect dat heeft in het rooster van de leerling of voor de docent. Ook zal het doorvoeren van keuzes over meerdere weken aan de orde komen.

De cursus is ook aan te bevelen voor roostermakers voor een goed beeld van het rooster dat zij hiervoor moeten maken. In aansluiting op deze cursus is de cursus maatwerkroosters en keuzeroosters speciaal voor roostermakers om een rooster met keuzelessen te maken.

 

 

IngangseisAlgemene computervaardigheden
Lengte1 dag
Tijd 10.00u tot 16.00u
DoelgroepMaatwerkcoördinatoren, maar ook roostermakers
Kosten€ 350

Inschrijven

Leiden

23-09-2021

7 van 8 plaatsen beschikbaar

Deventer

13-09-2021

8 van 8 plaatsen beschikbaar

Online

04-06-2021

8 van 8 plaatsen beschikbaar

Eindhoven

28-09-2021

8 van 8 plaatsen beschikbaar

Heeft u interesse in deze cursus of activiteit maar zit er geen geschikte plaats of datum voor u bij? Stuur dan een mailtje naar cursus@zermelo.nl.